Helium ballon en ballondecoraties bij opening Maasplein

Het Multi Functioneel Centrum (MFC) is een nieuw gebouw van twee verdiepingen waar verschillende organisaties zijn gehuisvest. Basisschool ’t Nokkenwiel is er te vinden. Verder is er kinderopvang Wasko en worden er ruimtes gehuurd door Syndion, Rivas en Waardeburgh de Grote Rivieren.

Wij mochten de opening versieren met de nodige ballondecoraties. Een kunstwerk op het Maasplein werd ingepakt met ballonnen. Minister Marja van Bijsterveldt, van Onderwijs, had o.a. de eer om het kunstwerk te onthullen door de ballonnen lek te prikken. Erg origineel idee! Daarnaast zijn er 250 helium ballonnen opgelaten voor een ballonnenwedstrijd.

Dit bericht is geplaatst in Ballonnen-helium.nl, Everco algemeen, Uwfeestwinkel.nl. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.