1000 ballonnen bij opening dorpshuis Lexmond

Op vrijdag 13 mei 2011 opende burgemeester Van Ee onder grote belangstelling het nieuwe dorpshuis in Lexmond. Een feestelijke ceremonie bij de entree voorafgaand aan de officiële bijeenkomst binnen.

Wethouder Kramer roemde de zelfredzaamheid van de bouwcommissie en gaf aan dat dit project uitstekend past in de ontwikkelingen in Lexmond. Hij overhandigde drie wanddecoraties aan de leden van de bouwcommissie.

Wethouder Freije benadrukte dat dorpshuizen het ‘cement’ van de samenleving vormen. Het vormt niet alleen een belangrijke thuishaven voor de vele verenigingen, maar is ook een prachtige ontmoetingsplek voor de inwoners van Lexmond.

Na de opening door de burgemeester kozen maar liefst 1000 ballonnen het luchtruim. Mede door de helium ballonnen, die werden geleverd door Ballonnen-helium.nl uit Hendrik-Ido-Ambacht, was de opening van het dorpshuis een groot succes.

Dit bericht is geplaatst in Ballonnen-helium.nl, Everco algemeen, Uwfeestwinkel.nl. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.